Ο Γολγοθάς γνωστού τραγουδιστή: Σοβαρό τροχαίο για το γιο του

24.03.2015
Το δικό του Γολγοθά ζει εδώ και δύο μήνες περίπου γνωστός τραγουδιστής. Ο γιος του έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος, όπου έχασε τη ζωή του ο κολλητός του!

Ο λόγος για τον Θανάση Κομνηνό, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, περνά μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, λόγω τροχαίου δυστυχήματος, από το οποίο ο γιος του Γιώργος αν και τραυματίστηκε σοβαρά, ευτυχώς βγήκε ζωντανός και σήμερα έχει πια ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παιδιού του, το οποίο - όπως αναφέρει το δημοσίευμα - έχει υποστεί μεγάλο σοκ και χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.

Εξάλλου, στο δυστύχημα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος σκοτώθηκε ο κολλητός φίλος του, ο οποίος ήταν συνοδηγός. «Το τροχαίο συνέβη πριν από περίπου δύο μήνες σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, όπου μένει ο Θανάσης Κομνηνός, με το αυτοκίνητο να βγαίνει εκτός του οδοστρώματος και να πέφτει πάνω σε κτίριο» εξηγεί στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη.

Και προσθέτει: «Μέσα στο όχημα, εκτός από τον Γιώργο και τον άτυχο φίλο του, βρισκόταν κι ακόμα ένας κολλητός τους, που καθόταν στο πίσω κάθισμα κι ευτυχώς βγήκε κι εκείνος ζωντανός. Ήταν ένα γεγονός το οποίο συγκλόνισε συγγενείς και φίλους όχι μόνο της οικογένειας του τραγουδιστή αλλά και των άλλων δύο αγοριών, αφού δυστυχώς ένα νεαρό παιδί έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο».