H Μαντόνα σφάζει Ντόλτσε & Γκαμπάνα με το... βαμβάκι

19.03.2015
Δημόσια θέση παίρνει η βασίλισσα της ποπ στο σκάνδαλο που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις των διάσημων ιταλων σχεδιαστών. Και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η άποψή της.

Μέγα θέμα προέκυψε στη σόουμπιζ -και όχι μόνο- τις τελευταίες μέρες μετά από τις δηλώσεις των Ντομένικο Ντόλτσε (Domenico Dolce) και Στέφανο Γκαμπάνα (Stefano Gabbana) -ή μάλλον μόνο του πρώτου όπως προέκυψε αργότερα- ενάντια στην τεχνητή γονιμοποίηση και τις παρένθετες μητέρες καθώς και στα "συνθετικά" παιδιά που δημιουργούν.

Πρώτος αντέδρασε ο σερ Έλτον Τζον (sir Elton John) προσκαλώντας τους πάντες σε μποϊκοτάζ της διάσημης φίρμας και ακολούθησαν κι άλλοι, περισσότερο ή λιγότερο γνωστοί.

Σήμερα είναι η σειρά της Μαντόνα (Madonna) να τοποθετηθεί επάνω στο ζήτημα, της οποίας την άποψη διαβάζουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δίπλα σε μια φωτογραφία δική της από την καμπάνια της φίρμας Dolce & Gabbana, στην οποία πρωταγωνίστησε για την κολεξιόν Φ/Χ 2010/2011, όπου ποζάρει αγκαλιά με ένα μωράκι, η Μαντόνα γράφει το εξής σχόλιο:

"Όλα τα παιδιά έχουν ψυχή, ανεξάρτητα από το πώς ήρθαν σε αυτή τη γη και από τις οικογένειές τους. Δεν υπάρχει τίποτα συνθετικό σχετικά με την ψυχή. Πώς μπορούμε έτσι να απορρίψουμε την τεχνητή γονιμοποίηση και τις παρένθετες μητέρες. Η κάθε ψυχή έρχεται σε εμάς για να μας διδάξει ένα μάθημα. Ο Θεός έχει το χέρι του στα πάντα, ακόμη και την τεχνολογία! Είμαστε αλαζόνες να σκεφτόμαστε ότι ο Άνθρωπος κάνει το ο,τιδήποτε μόνος του. Όπως γίνεται επάνω, έτσι είνα και κάτω! Σκεφτείτε πριν μιλήσετε... #livingforlove"

Αυτά γράφει η 56χρονη σταρ στο Instagram και βάζει το διάσημο δίδυμο στη θέση του, χωρίς όμως να δείχνει ότι συμφωνεί ή συμμετέχει στο μποϊκοτάζ που ξεκίνησει ο Έλτον. "Ζώντας για την αγάπη" είναι το μήνυμα που στέλνει εκείνη προς όλες τις κατευθύνσεις. Λαμβάνει κανείς; #livingforlove"