Κιμ: "Κάνω σεξ 500 φορές την ημέρα" [βίντεο]

06.03.2015
Σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε η σέξι ριάλιτι σταρ. Τόσο ζουμερές μάλιστα που σόκαρε και την ίδια της την αδελφή!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), η οποία μόλις χθες παρουσίασε το νέο πλατινέ λουκ της, δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιραστεί όλα τα κομμάτια της ιδιωτικής της ζωής με το κοινό της, όπως κάθε ριάλιτι σταρ που σέβεται τον εαυτό της.

Έτσι, όταν η συζήτηση φτάνει και στο φλέγον -για την ίδια και το σύζυγό της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West)- ζήτημα του δεύτερου παιδιού, η 34χρονη Κιμ δεν μασά τα λόγια της.

Στο διαφημιστικό σποτάκι για την επόμενη 10η σεζόν του οικογενειακού ριάλιτι "Keeping Up With The Kardashians", λοιπόν, η Κιμ ξαπλωμένη στην πολυθρόνα δείχνοντας μέχρι και... εξαντλημένη αποκαλύπτει στην Κλοέ (Khloe) και στον κόσμο όλο, δηλαδή, ότι "κάνει σεξ 500 φορές την ημέρα".

Η μικρή αδελφή της δεν φαίνεται και ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την πληροφορίες θεωρώντας την ίσως υπερβολική (!;) και αντιδρά με γκριμάτσα, αλλά η κυρία Γουεστ το έριξε το... τυράκι και εμείς το πιάσαμε το υπονοούμενο.

Καλή επιτυχία λοιπόν και ιδού το εν λόγω σποτάκι.