Η Μπάρμπα στο αστυνομικό τμήμα [Τι έγινε;]

09.02.2015
Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα το Σαββατοκύριακο. Ο λόγος; Αγνωστοι της έκλεψαν το αυτοκίνητο, μάρκας Peugeot, το οποίο είχε παρκάρει έξω ακριβώς από το σπίτι της στο Ελληνικό. Σημειώστε πως πριν λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός πηγαίνοντας στο θέατρο Ορφέας, όπου και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σινιόρα Μαλένα» είχε τρακάρει, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Παράλληλα, πριν από έναν περίπου χρόνο και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Μάιο, όπως διαβάζουμε στο markos.tv, είχε πέσει πάλι θύμα κλοπής, αυτή τη φορά όμως στο σπίτι της. Τότε άγνωστοι είχαν εισβάλλει μέσα σε αυτό και είχαν αρπάξει ό,τι είχαν βρει μπροστά τους.

Μάλιστα η Βάνα Μπάρμπα είχε τότε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Αγαπητοί φίλοι, επειδή κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, σπάζοντας πράγματά μου, κάνοντάς το αγνώριστο, χωρίς όμως να μου πάρουν κάτι, αφήνοντας τα κοσμήματα και τα χρήματα πάνω στο κρεβάτι, τους προειδοποιώ ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και επειδή αυτό είναι ένα μήνυμα εκφοβισμού δικό τους, τους ενημερώνω ότι είμαι εδώ και δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι τους. Παραβιάσανε το σπίτι μου αλλά δεν πρόκειται να με γεμίσουν με φόβο. Αυτοί που θα πρέπει να κρύβονται από εδώ και πέρα είναι μόνο οι ίδιοι. Ευχαριστώ».