Κάμπελ: «Καθάρισε» τα ματωμένα διαμάντια, αλλά μυαλό δεν έβαλε [photos]

29.01.2015
Είναι 44 ετών! Έχει ξυλοκοπήσει τη γραμματέα της, έχει καθαρίσει τουαλέτες φορώντας τη γούνα της, έχει δεχθεί «ματωμένα» διαμάντια και... ξανά προς τη δόξα τραβά!

Το κορίτσι έχει ρίζες από τη Τζαμάικα, γεγονός που δικαιολογεί τον σωματότυπο, τις ποδάρες ένα χιλιόμετρο, και τα εξωτικά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Ναόμι Κάμπελ - γνωστή και ως Μαύρη Γαζέλα - γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1970 στην Αγγλία και την ανακάλυψαν στην ηλικία των 15 ετών, όταν και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Αφού έφτασε να θεωρείται ένα από τα 3 (!) κορυφαία μοντέλα του... κόσμου όλου το 1990, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!

Ακολούθησαν καταγγελίες που την κατηγόρησαν για βίαιη και υπεροπτική συμπεριφορά. Είναι ένα από τα πιο κακομαθημένα μοντέλα στην ιστορία της μόδας... Μέχρι και τουαλέτες (φορώντας τη γούνα της βέβαια) αναγκάστηκε να καθαρίσει ως κομμάτι κοινωνικής εργασίας που της επέβαλλε το δικαστήριο. Προγράμματα διαχείρισης θυμού, απανωτοί δεσμοί με ζάπλουτους επιχειρηματίες [με αποκορύφωμα τον Ρώσο Βλαντιμίρ Ντορόνιν], σακουλάκια με «ματωμένα» διαμάντια στην κατοχή της για τα οποία έφτασε να απολογηθεί στο δικαστήριο της Χάγης και φωτογραφίες όπου αποδεικνύεται ότι φοράει... περούκα γιατί πάσχει από αλωπεκία έλξης και δεν έχει μαλλιά(!)

Πάντως η Ναόμι δεν το βάζει κάτω και στολισμένη με τούλια και ορχιδέες την είδαμε στην πασαρέλα του Ζαν Πολ Γκοτιέ... σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Χ.Τ.