Ο Σον Πεν παραμιλά για τον γάμο με τη Σαρλίζ Θερόν

29.01.2015
Τρισευτυχισμένος αν και ξαφνιασμένος με τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή δηλώνει ο διάσημος ηθοποιός και δεν διστάζει να το παραδεχτεί δημοσίως.

Εξώφυλλο στο περιοδικό "Esquire" είναι για τον επόμενο μήνα ο Σον Πεν (Sean Penn) και η συνέντευξη την οποία παραχώρησε, μοιραία κάποια στιγμή έφτασε και στην αγαπημένη του, Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron), με την οποία πριν γίνουν ζευγάρι ήταν πολλά χρόνια φίλοι.

"Έχω εκπλαγεί που είμαι ερωτευμένος. Για πολλούς λόγους. 53 ετών και δεν έχεις ακόμη καταλάβει γιατί δεν έχεις υπάρξει ευτυχισμένος στις σχέσεις σου; Μάλλον το έχεις χάσει το τρένο. Όμως το να πέσεις πάνω σε κάποιον για τον οποίο νοιάζεσαι τόσο πολύλ, είναι ένα πιο παθιασμένο, βαθύ, αληθινό και -Θεέ μου- ένα πολύ πιο χαρούμενο συναίσθημα. Είναι πολύ πιο ρομαντικό και πολύ πιο ουσιαστικό να βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση και να νιώθεις έτσι ακόμη καλύτερος άνθρωπος".

Ο Πεν υπήρξε δυο φορές παντρεμένος στη ζωή του. Μία με τη Μαντόνα (1985-1989) και μία με τη Ρόμπιν Ράιτ (1996-2010) με την οποία μάλιστα έχει και δύο παιδιά, την 23χρονη Ντίλαν και τον 21χρονο Χόπε. Κι όμως... όχι μόνο δεν τον αποκλείει έναν τρίτο γάμο, αλλά τον βλέπει και σαν πρώτο ξανά από την αρχή.

"Ναι, θα παντρευόμουν ξανά. Λέτε ότι υπήρξα παντρεμένος ξανά δυο φορές, αλλά αυτό συνέβη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες όπου ήμουν λιγότερο ενημερωμένος από όσο είμαι σήμερα έτσι ναι, θα τον σκεφτόμουν τον τρίτο γάμο, αλλά όχι ως τρίτο... ως πρώτο με τους δικούς του όρους", εξήγησε ο Πεν τονίζοντας ότι του αρέσει η παράδοση της όλης ιστορίας, όμως εννοώντας σαφώς πως... "Σαρλίζ και τα μυαλά στα κάγκελα!!!". Ποιος δεν θα τον καταλάβει άραγε;;;