Παντρεύεται τελικά η Παπαρίζου;

21.01.2015
Από το καλοκαίρι ακούγονται συνέχεια φήμες πως η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης θα παντρευτούν στην Ελλάδα. Μετά από λίγο καιρό κάποιοι έγραψαν πως έκαναν μυστικό γάμο στη Σουηδία πριν την Πρωτοχρονιά κι έφτιαχναν διάφορα σενάρια.

Όμως επειδή τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, κάποια πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον ξεκαθάρισε λίγο τα πράγματα και να δώσε ένα τέλος στα δημοσιεύματα.

«Η Έλενα και ο Ανδρέας δεν παντρεύτηκαν μυστικά στη Σουηδία. Μάλιστα ο λόγος ακύρωσης του γάμου τους, που ήταν να γίνει το καλοκαίρι, ήταν το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να ενώσουν το σόι της Έλενας, όπου το μισό ζει στην Καρδίτσα, το άλλο μισό στη Σουηδία, με τους συγγενείς του Ανδρέα που μένουν στον Καναδά. Αυτή είναι η πραγματική “τεχνική δυσκολία” και ψάχνουν τρόπους να επιλύσουν το ζήτημα. Μόλις βρεθεί η λύση, ο γάμος των παιδιών θα γίνει κανονικά» δήλωσε.

Επίσης η ίδια η Παπαρίζου είχε αναφέρει σε συνέντευξη της το καλοκαίρι πως δε θα παντρεύονταν γιατί ο αδελφός του συντρόφου της έλειπε στη Βραζιλία με τη γυναίκα του και περίμεναν παιδί και θέλουν να έχουν όλους τους συγγενείς κοντά τους.

«Έχουμε συζητήσει πολλά και διάφορα για το γάμο που θα κάνουμε, αλλά μάλλον εγώ θα πάρω τη γρήγορη απόφαση τελικά για το πού και το πότε. Δεν ξέρω αν θέλω να είναι παραδοσιακός γάμος ή κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκαναν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, οι οποίοι παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες. Είναι ωραίο να μη σου γίνεται συνήθεια ο άλλος» πρόσθεσε.