Νέο σπίτι για Μενεγάκη με Ματέο;

21.01.2015
Πριν λίγους μήνες, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στα μαχαίρια με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, με τη γνωστή παρουσιάστρια να τον κατηγορεί ότι θέλει να «πετάξει» την ίδια και τα παιδιά τους έξω από το μέγαρο των Μελισσίων.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, η Μενεγάκη στο τέλος της περασμένης εβδομάδας μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο επισκέφτηκαν το γραφείο του αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου στο κέντρο της Αθήνας.

Μήπως το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει σε καινούργιο σπίτι, λίγο πριν γεννηθεί το μωρό τους σε περίπου δύο μήνες; θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους καθώς η Ελένη Μενεγάκη είναι 7 μηνών έγκυος πλέον.

Σύμφωνα με τα «OK» και «Hello», τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη», ο Μάκης Παντζόπουλος περίμενε την παρουσιάστρια έξω από το στούντιο στη Παλλήνη και μαζί κατευθύνθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όπου και επισκέφτηκαν το γραφείο του διάσημου αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου στην οδό Λυκείου.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Hello», ο αρχιτέκτονας ξεκίνησε να τους δείχνει σχέδια, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, είναι για την ανέγερση της καινούργιας, κοινής τους κατοικίας.

Να σημειώσουμε τέλος ότι ενώ περιοδικά δεν παραλείπουν να αναφέρουν ότι η Ελένη περιμένει αγόρι, οι πληροφορίες του Womenonly επιμένουν ότι το μωρό είναι κοριτσάκι!