Συνατσάκη: Το πρόβλημα υγείας που απείλησε τη ζωή της

21.01.2015
Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Αργά» και όπως όλοι οι καλεσμένοι, εκμυστηρεύτηκε άγνωστες και πολύ προσωπικές ιστορίες εκτός του χωρισμού της από τον Μύρωνα Στρατή.

Μίλησε για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που εμφανίστηκε ξαφνικά όταν ήταν πολύ μικρή και οι γιατροί όχι μόνο δεν έδιναν καμία ελπίδα στην οικογένειά της, αλλά τους έλεγαν πως πρέπει να προσεύχονται μήπως γίνει κάποιο θαύμα και σωθεί το παιδί τους.

«Όταν ήμουν 18 μηνών πέρασα ένα σύνδρομο που παραλύεις ολόκληρος ή αλλιώς πολυριζονευρίτιδα. Ήταν οι γονείς μου διακοπές και γύρισαν άρων άρων γιατί είχε ξεκινήσει στο σώμα μου μία παράλυση από τα πόδια και ανέβαινε προς τα πάνω. Ήμουν δεκαπέντε μέρες στο νοσοκομείο και οι γιατροί τους είπαν ξεκάθαρα να προσεύχονται ή να εύχονται.

Μου είχαν πει ότι έδιναν μόνο κορτιζόνη για να πουν ότι κάτι έδιναν και ο μπαμπάς μου είχε σχεδιάσει μία τεράστια καρδιά πάνω από το κρεβάτι τους- το θυμάμαι γιατί την είχε μέχρι να γίνω 7-8 χρονών- με 15 γραμμούλες σαν τους φυλακισμένους και κάθε μέρα έσβηνε και μία. Γιατί σ’ αυτές τις 15 μέρες δεν ξέρεις τι θα χτυπήσει και ποιο μέρος του σώματος θα παραλύσει. Μετά μόλις έγινα καλά, έμαθα ξανά να περπατάω και να κάνω όλες τις κινήσεις κανονικά.» δήλωσε η νεαρή παρουσιάστρια.