«Βόμβα»: Παντρεύτηκε η Έλενα Παπαρίζου;

20.01.2015
Το περασμένο καλοκαίρι στην Αίγινα περιμέναμε το γάμο της Έλενας Παπαρίζου και του Ανδρέα Καψάλη, αλλά φαίνεται ότι το ζευγάρι την «έσκασε» σε όλους και παντρεύτηκε στη Σουηδία!

Η αλήθεια είναι ότι τον περασμένο χρόνο και για πολλούς μήνες, μάς είχε απασχολήσει τα μάλα ο επικείμενος γάμος της Παπαρίζου, που, όμως, τελικά δεν έγινε. Κι εκεί που είχαμε ξεχαστεί, έρχεται δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, και ρίχνει «μπόμπα» μεγατόνων!

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στη Σουηδία, λίγο πριν τις γιορτές! Όπως αναφέρει, πάντα το δημοσίευμα, το ζευγάρι άλλαξε την τελευταία στιγμή τα γαμήλια σχέδια κι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, λίγο πριν μάς αποχαιρετήσει το 2014!

Η Παπαρίζου τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, έχοντας ρίξει όλο το βάρος στην καριέρα της. Και μπορεί πολλοί να υπέθεσαν ότι τα χιλιόμετρα θα στέκονταν εμπόδιο στη σχέση της με τον Καψάλη, διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Κι αυτό, διότι ο έρωτας τους δυνάμωσε, αφού ο γοητευτικός πολιτικός μηχανικός τη στηρίζει στα επαγγελματικά της βήματα, έχοντας και ο ίδιος μετακομίσει στη Σουηδία.

Βέβαια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έρχεται πολλές φορές μέσα στο μήνα στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν τον κουράζει καθόλου, καθώς και ο ίδιος ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Έλενας.