Θεωνά: Η ενόχληση της σε ερώτηση για τον Δήμο Αναστασιάδη

19.01.2015
Η Τζένη Θεωνά και ο Ανδρέας Κοντόπουλος χώρισαν ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και παρ’ όλη την προσπάθεια επανασύνδεσης, τελικά δεν κατάφεραν να είναι και πάλι μαζί.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες με τη νεαρή ηθοποιό και τον Δήμο Αναστασιάδη σε πολύ τρυφερές στιγμές σε κοινή τους έξοδο στο Teatro και όλοι μιλούν για έναν καινούριο έρωτα.

Όμως εκείνη δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή κι ενοχλείται (δικαίως) όταν κάποιοι επιμένουν όπως έγινε και με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην κοπή της πίτας της παιδικής παράστασης «Οι Ηλίθιοι» στην οποία πρωταγωνιστεί και τη ρώτησαν για την καινούρια της σχέση αλλά και την προσπάθεια της να προστατεύσει τα προσωπικά της.

«Δεν ευχαριστιέται κανείς να τον ρωτάνε για την προσωπική του ζωή. O καθένας κάνει την καλύτερη διαχείριση που μπορεί φαντάζομαι χωρίς να τα καταφέρνει πάντα. Κάποιες φορές καλύτερα, κάποιες φορές χειρότερα. Νομίζω ότι είναι απολύτως μη της παρούσης να μου κάνετε τέτοιες ερωτήσεις, στο θέατρο, σε μια παιδική παράσταση…» δήλωσε φανερά ενοχλημένη.