Ράπτη - Γιώρκας: Διαψεύδουν ότι χωρίζουν

16.01.2015
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον μεγάλο έρωτα της Έλενας Ράπτη με τον Λούκα Γιώρκα να βρίσκεται σε σοβαρή κρίση.

Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε και δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, που υποστήριζε ότιι το ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καβγά στην πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Βλέπεις, οι φήμες θέλουν το νεαρό τραγουδιστή να είναι παραπάνω ζηλιάρης από το επιτρεπτό και αυτό δημιουργεί εντάσεις στη σχέση τους. Από όλα αυτά, όμως, εσύ γράψε... λάθος! Ούτε κρίση περνάνε, μα ούτε τσακώνονται στη μέση του δρόμου.

Το αντίθετο, θα λέγαμε. Έναν χρόνο μετά και Ράπτη – Γιώρκας παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι με τον πρώτο καιρό. Και όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε εκδήλωση για την παρουσίαση του DVD κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης», όπου ήταν ομιλήτρια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχουν να λένε για τις ουκ ολίγες τρυφερές στιγμές που μοιράστηκε το ζευγάρι. Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία, απομακρύνονταν από τον κόσμο και είχαν τρυφερά τετ α τετ.