Του... στήθους έγινε στη συνάντηση Άνιστον - Τζολί

16.01.2015
Η πρώτη συνάντηση της Τζένιφερ και της Αντζελίνα τα τελευταία έξι χρόνια πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Μπραντ Πιτ και με τα φλας να εστιάζουν στο... μπούστο!

Χρόνια τώρα η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και η Τζένιφερ Άνιστον (Jenifer Aniston) απέφευγαν διακριτικά αλλά συστηματικά να βρεθούν στην ίδια επίσημη εκδήλωση. Ακόμη και στα Όσκαρ εμφανιζόταν εναλλάξ -σαν να ήταν μιλημένο, ένα πράγμα! "Μια χρονιά εσύ, μια χρονιά εγώ", τά' παμε τα συμφωνήσαμε!

Φέτος, όμως, δεν είχαν επιλογή καθώς και οι δύο ήταν υποψήφιες για ένα βραβείο των Κριτικών (Critics Choice Awards) και -φυσικά- δεν θα μπορούσε να λείπει καμιά από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Hollywood Palladium.

Τελικά, για την ιστορία, και οι δύο έχασαν στις κατηγορίες τους -Α' Γυναικείου Ρόλου η Τζεν, Σκηνοθεσίας η Άντζι.

Τζολί και Άνιστον έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους ενώ παρότι το μήλον της έριδος, Μπράντ Πιτ (Brad Pit) έλαψε δια της απουσίας του, ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) έδωσε το παρών στο πλευρό της αρραβωνιαστικιάς του.

Ένα σέξι κόκκινο κοστούμι Gucci επέλεξε η 45χρονη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός για τη μεγάλη βραδιά, το οποίο όμως -κατά τη γνώμη μας- ήταν ελαφρώς... φάουλ. Η πάντα κομψή και προσεγμένη Τζένιφερ ακολούθησε το τρεντ που θέλει τα τέραστια ντεκολτέ να αφήνουν ακάλυπτο το γυμνό μπούστο, όμως να που η δική της περίπτωση -όλως περιέργως, ομολογούμε- δεν ήταν και η πιο κολακευτική με το στήθος να έχει πάρει ελαφρώς την κατιούσα.

Θεά παραμένει η Άνιστον και το στήθος ακολουθεί τους νόμους της βαρύτητας όπως σε όλες τις γυναίκες του κόσμου που δεν έχουν επέμβει αισθητικά επάνω του. Γιατί όμως να το βγάλεις τόσο φόρα παρτίδα, βρε πουλάκι μου; Κάλυψέ το λίγουλάκι.

Και από την άλλη είχαμε την Αντζελίνα η οποία επέλεξε μια ασημένια εντυπωσιακή τουαλέτα Vercase με βαθύ ντεκολτέ και ένα ντραπάρισμα στη μέση που κολάκευε πάρα πολύ τη σχεδόν σκελετωμένη σιλουέτα της ενώ, όπως μπορείτε να δείτε με την πρώτη ματιά, αυτό που τραβάει τα φλας -και στη δική της περίπτωση είναι το στήθος.

Το μπούστο της 39χρονης σταρ ήταν τούμπανο ενώ η... θηλή έβγαζε μάτι σε όλες τις λήψεις. Ιδού και μια από τις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Ιδού και η συγκριτική σε όλο της το μεγαλείο.

Ζωή Κίττα