Η μυστική καψούρα του πρώην της Τζολί για την Άνιστον!

13.01.2015
Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον αποκάλυψε ότι ο κρυφός του πόθος δεν είναι άλλος από το αντίπαλον δέος της διάσημης πρώην συζύγου του.

Φωτιές άναψε ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) με την πιο πρόσφατη αποκάλυψη μιας απίστευτης κρυφής του καψούρας.

Ο 59χρονος ηθοποιός βραβεύτηκε προχθές με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά "Fargo" και με την ευκαιρία, μίλησε στην εκπομπή Access Hollywood.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, του τέθηκε η ερώτηση "Με ποιον θα προτιμούσες;", εννοείται να κάνεις σεξ, με βάση ένα γνωστό σχετικό λογοπαίγνειο, "Την Τζένιφερ Άνιστον ή τη Ρις Γουίδερσπουν;"

Η απάντηση του Μπίλι Μπομπ ήταν άμεση, κατηγορηματική και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

"Τζένιφερ Άνιστον... Στόχος μιας ζωής... Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω", αποκρίθηκε με ένα πονηρό χαμόγελο ο ηθοποιός, ο οποίος συνδέεται με το αντικείμενο του πόθου του μέσω μιας κάπως περίπλοκης "σχέσης".

Εκείνος ήταν παντρεμένος με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), η οποία γνώρισε τον νυν σύζυγό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) όταν εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την Άνιστον, την οποία "λαχταρά" διακαώς ο Θόρντον.

Ουφ! Μπλέξιμο...

Πάντως, ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον είναι σαφής. Όταν σε αμέσως επόμενη ερώτηση, η δημοσιογράφος επιμένει να του δώσει κι άλλη επιλογή εκείνος γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρος.

"Κίρα Νάιτλι ή Τζένιφερ Άνιστον;", ρωτά η Κιτ Χούβερ (Kit Hoover). "Τζένιφερ Άνιστον. Πόσες φορές θα το πω για να βάλετε στο κεφάλι σας;", απαντά ο Θόρντον τύπου "Τι δεν καταλαβαίνεις;".

Βέβαια, ένα σχόλιο από την άμεσα ενδιαφερόμενη θα είχει ιδιαίτερη σημασία. Για να δούμε... Θα το ακούσουμε;