Και όμως: Τα παιδιά της Ακριτίδου δεν είναι του Γκάλη!

13.01.2015
Οι περισσότεροι την θυμόμαστε από το αείμνηστο «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου και από τη μακρόχρονη σχέση της με τον Νίκο Γκάλη. Ο λόγος για την συμπαθέσταστη Ελίνα Ακριτίδου που σήμερα είναι παντρεμένη, με τρία παιδιά και πρωταγωνιστεί στη σειρά του Μega «Μάνα Χ Ουρανού».

Η Ελίνα Ακριτίδου, καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκάλυψε πως πολλοί πιστεύουν πως ακόμη δεν έχει χωρίσει με τον Νίκο Γκάλη και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που την σταματούν στο δρόμο και την ρωτούν αν τα παιδιά είναι του Νίκου Γκάλη! «Με σταματάνε σχεδόν πάντα στο δρόμο και με ρωτάνε τι κάνει το κοριτσάκι μου και μάλιστα με ρωτάνε και πως είναι με τα άλλα αδέρφια της με νόημα και εγώ λέω καλά γιατί να μην είναι δηλαδή καλά. Εκείνοι τότε μου λένε επειδή είναι από άλλο γάμο. Όχι δεν είναι από άλλο γάμο τους λέω αλλά από τον ίδιο “μα δεν είναι του Γκάλη” μου λένε και τους λέω όχι και τα τρία μου παιδιά είναι από τον ίδιο γάμο» ξεκαθάρισε η ηθοποιός », ανέφερε χαρακτηριστικά στην εν λόγω συνέντευξη που παραχώρησε.

Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, μάθετε πως η Ελίνα Ακριτίδου εδώ και 14 χρόνια, είναι παντρεμένη με έναν σκηνοθέτη και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδία, τη Ρωξάνη, το Νικόλα και τον Αλέξανδρο!