Τι αποφεύγει ν' απαντάει στις συνεντεύξεις της η Μάρθα Καραγιάννη;

09.01.2015
Η Μάρθα Καραγιάννη είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αλλά είναι ίσως κι η πιο προσγειωμένη αφού πάντα κρατάει χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα για την προσωπική της ζωή.

Στην τελευταία της συνέντευξη μίλησε για το πως βλέπει τον εαυτό της στις ταινίες σχολιάζοντας πως της φαίνεται σα να είναι κάποια ξένη χωρίς να μπορεί να ταυτιστεί γιατί είναι πολλά τα χρόνια που έχουν περάσει και όποτε πετυχαίνει ταινία μ' εκείν λέει αστειευόμενη πως είναι μια καλή κοπέλα και θα πάει μπροστά.

Στη συνέχεια όταν η συζήτηση πέρασε στα προσωπικά της έδειξε τη δυσαρέσκεια της για κάποια πράγματα που τη ρωτούν όσον σχετικά με τις σχέσεις της επειδή θεωρεί πως σ' αυτή την ηλικία δεν της φαίνεται και πολύ ωραίο να μιλάει γι' αυτά.

«Τώρα στην ηλικία μου να συζητάμε ποιον είχα και ποιον έχω το θεωρώ και σαχλό. Το θεωρώ σαχλό να απαντήσω και θεωρώ σαχλή και την ερώτηση. Δηλαδή δεν κάθεσαι έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη ηλικία όπως έχω εγώ να τον ρωτάς γκομενικά. Είναι άτοπο. Είναι αλλού βασισμένο.» ανέφερε.

Επίσης δεν μετανιώνει που δεν έκανε οικογένεια καθώς πιστεύει ότι αυτό ήταν το ριζικό της κι έδωσε μεγάλη βάση στα πάρα πολλά ταξίδια που έχει κάνει αλλά και στο θέατρο που το αγαπάει πολύ και πάιρνει ζωή μέσα από αυτό.

«Δεν νομίζω ότι είναι εποχή τώρα για να παίξεις στην τηλεόραση. Έχουν κατέβει τα στάνταρ πάρα πολύ. Είναι μία δουλειά που θέλει πολύ κουράγιο. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά η τηλεόραση. Να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην αμείβεσαι κανονικά έτσι όπως είναι τώρα.» πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός για το ενδεχόμενο να παίξει στη μικρή οθόνη.