Ο Πετρετζίκης ξεσπά: Με παρεξήγησαν!

08.01.2015
Ο Άκης Πετρετζίκης προκάλεσε αντιδράσεις με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τους ευτραφείς σεφ κι έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια για τη συμπεριφορά τους απέναντι στους συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα, απάντησε στην ερώτηση για το πώς δεν έχει παραπάνω κιλά όπως οι περισσότεροι μάγειροι λέγοντας πως το ότι είναι αδύνατος είναι φυσιολογικό και αν ψάξεις στο google τους 20 καλύτερους μάγειρες του κόσμου, δε θα βρεις ποτέ μάγειρα με παραπάνω κιλά.

Στην συνέντευξη που έδωσε στο Down Town ξεκαθάρισε τα πράγματα κι ανέφερε πως τον παρεξήγησαν και δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει κάποιον.

“Δεν έχει καμία σχέση το αν είσαι καλός σεφ, με το αν είσαι ευτραφής ή αδύνατος! Ρωτήθηκα σε φάση αμφισβήτησης και αμυνόμενος, του τύπου “δεν δοκιμάζεις αυτά που φτιάχνεις; Ωστόσο εγώ στις δηλώσεις μου δεν ονόμασα κανέναν, δεν έριξα καμία “σπόντα” και δεν θα το έκανα ποτέ! Για 5 χρόνια δεν κατονόμασα ποτέ κανέναν συνάδελφό μου! Και ούτε θα το κάνω στο μέλλον! Λυπάμαι πολύ αν κάποιοι θίχτηκαν με αυτή την δήλωση, αλλά αν έβλεπαν ολόκληρη τη συνέντευξη μου και με ήξεραν σαν άνθρωπο, θα καταλάβαιναν πως δεν ήθελα να θίξω κανέναν. Δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας μου!” ισχυρίστηκε ο νεαρός σεφ.