Η μελλοντολόγος του Κλίντον προβλέπει για διάσημους Έλληνες

06.01.2015
Η Πέγκυ Δαμουράκη είναι γνωστή μελλοντολόγος, με διάσημους πελάτες. Ανάμεσα τους, ο Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του, Χίλαρι. Η μελλοντολόγος, με συχνή παρουσία σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει τις προβλέψεις της για διάσημους Έλληνες.

Για κάποιους αυτά που "βλέπει" είναι ευχάριστα, για κάποιους άλλους όμως (όπως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης) φέρνει... άσχημα μαντάτα. Ας δούμε, λοιπόν, τι προέβλεψε η γνωστή μελλονοτολόγος για γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και όχι μόνο, για λογαριασμό της Espresso.

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: «Θα πρέπει να προσέξει πολύ τις επαγγελματικές κινήσεις του και τις αλλαγές. Το καλύτερο θα είναι να εντοπίσει ποιος και τι του φταίει. Θα “διασπάσει” τα “Καρντάσιανς” για να παρουσιάσει άλλη εκπομπή μόνος του».

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: «Η γλυκιά παρουσιάστρια θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και στο μέλλον. Για το θέμα της μητρότητας θέλω να αποκαλύψω πως με τη βοήθεια και άλλων παραγόντων θα γίνει μαμά μέσα στην επόμενη πενταετία». (Για την ιστορία, η Μαρία αποκάλυψε πρόσφατα ότι προσπαθεί με εξωσωματική να αποκτήσει παιδί)

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: «Εχει πολύ πείσμα. Δεν θα το βάλει κάτω. Θα προσπαθήσει πολύ και θα πετύχει αυτό που επιδιώκει επαγγελματικά. Σιγά σιγά θα αρχίσει να κατακτά τον κόσμο».

ΜΕΛΕΤΗ: «Χμ... χμ... Η Ελεονώρα έχει μπροστά της μεγάλες αλλαγές. Επαγγελματικά. Θα αλλάξει πάλι είδος εκπομπής. Οι δυσκολίες στα προσωπικά της θα συνεχιστούν και γάμος δεν προβλέπεται, τουλάχιστον σύντομα». (Η ίδια πάντως, έχει δηλώσει ότι δεν την ενδιαφέρει το θέμα... γάμος)

ΡΕΜΟΣ: «Η γέννηση του παιδιού του θα του φέρει πολύ μεγάλη τύχη. Θα αλλάξει η ζωή του και η καριέρα του θα εκτοξευτεί. Θα του γίνουν δύο πολύ σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό για συνεργασίες που δεν θα τις πιστεύει ούτε ο ίδιος. Σημαντικά, χρόνια προβλήματα του παρελθόντος λύνονται».

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: «Η ηθοποιός μοιάζει με τον ήλιο που δύει σιγά σιγά. Πρέπει να δώσει προσοχή στα επαγγελματικά της. Κάνει λανθασμένες κινήσεις. Δυσκολίες προβλέπονται ακόμα και στα προσωπικά της. Η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ό,τι και να μεσολαβήσει ή προκύψει, θα τελειώσει» (Μία ανάλογη πρόβλεψη είχε κάνει πέρυσι ο επίσης μελλοντολόγος, Σεβάν)

ΣΚΟΡΔΑ - ΛΙΑΓΚΑΣ: «Η Φαίη θα λάμπει για αρκετά χρόνια στην τηλεόραση. Εχει πολύ μέλλον μπροστά της και επιτυχία. Από τις πολύ ευνοούμενες στο θέμα της καριέρας. Σε αντίθεση με το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει δυσκολίες και θα κάνει εξ ανάγκης συνεργασίες. Θα χρειαστεί να συμβιβαστεί, είτε το θέλει είτε όχι, αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει στον τηλεοπτικό χάρτη».

ΡΟΥΒΑΣ: «Θα κάνει καριέρα και στην υποκριτική. Η οικογένειά του θα μεγαλώσει κι άλλο. Η σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη έχει μέλλον. Να προετοιμάζεται για προτάσεις που θα του έρθουν για συνεργασίες στο εξωτερικό».