Σάκης: Θα ζήσω όπως γουστάρω κι όποιος θέλει ας βαράει

05.01.2015
Το τελευταίο διάστημα ο Σάκης Ρουβάς έχει δεχθεί πολλές κριτικές για τις επαγγελματικές του επιλογές και ύστερα από τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη, πολλοί χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα- οι μισοί για να τον υπερασπιστούν και οι άλλοι μισοί για να σταθούν εναντίον του.

Στην πρόσφατη συνέντευξη του στο People, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί,δείχνοντας πιο ώριμος από ποτέ όπως επίσης αποκάλυψε και στιγμές από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Συνέχεια θυμάμαι να ακούω ηχηρές απόψεις άλλων για μένα και για το τι είναι εφικτό και τι όχι να κάνω. Η συγκεκριμένη φωναχτή γνώμη – τοποθέτηση μου έδωσε τη δυνατότητα να τοποθετηθώ κι εγώ ηχηρά. Με την ψυχή μου κάνω αυτή τη δουλειά και με σεβασμό για τους ανθρώπους του κάθε επαγγέλματος, αλλά πάνω απ' όλα με σεβασμό στο κοινό.Έχω δεχθεί τόσα πυρά από την μέρα που ξεκίνησα που τίποτα πια δεν μου προκαλεί εντύπωση. Η ζωή μου όλη είναι ένας αγώνας. Η μητέρα μου λέει ότι τριών μηνών πήγα να πεθάνω. Είμαι φτιαγμένος έτσι, να δίνω μια ζωή τον δικό μου αγώνα. Είμαι από τη φύση μου μαχητής. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα για το αν και πώς θα ζήσω. Θα ζήσω και μάλιστα όπως επιλέγω εγώ. Όποιος θέλει να βαράει, ας βαράει» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως έχει περάσει από αρκετές δύσκολες καταστάσεις και πιστεύει πως οι δυσκολίες της παιδικής ηλικίας είναι αυτές που αφήνουν σε όλους μας τις πιο έντονες καταγραφές και καθορίζουν το υπόλοιπο της ζωής μας. Ο ίδιος μεγάλωσε σε μία πενταμελής οικογένεια χωρίς καμία άνεση, σ' ένα σπίτι 45τ.μ με πολλά προβλήματα και το διαζύγιο των γονιών του δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

«Η ουσία είναι πως μετά, αφού ενηλικιωθείς και πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, θέλεις να αυτοϊαθείς, να δυναμώσεις, να πας παρακάτω, να βρεις τον δικό σου τρόπο εξέλιξης» δήλωσε.