Ο Ρέμος κολυμπάει στα γαρύφαλλα και η Γκολεμά ξεσπάει! [photo]

02.01.2015
«Χιλιάδες ευρώ πεταμένα στα πόδια του καλλιτέχνη αοιδού... από τις 25 και μετά θα σας χρειαστούν για τα μνημόσυνα!», γράφει η τηλεκριτικός στο μήνυμά της κάτω από φωτογραφία στην οποία εικονίζεται ο Αντώνης Ρέμος, να πατάει σε ένα βουνό από γαρύφαλλα.

Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά δημοσίευσε την φωτογραφία του Αντώνη Ρέμου στο Facebook και με την ευκαιρία «ξεφώνισε» τους θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών, που ακόμα και σε περίοδο κρίσης έχουν τα χρήματα να πετάνε γαρύφαλλα:

«Στο καιρό του μνημονίου! Πνίξτε στα λουλούδια τον καημό σας- χιλιάδες ευρώ πεταμένα στα πόδια του καλλιτέχνη αοιδού...από τις 25 και μετά θα σας χρειαστούν για τα μνημόσυνα! ΕΛΕΟΣ.....αυτά βλέπω και λέω αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Παρακμιακή φωτό εν όψει του 15 που εμείς -όσοι- νομίζουμε θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Πάει το γαρύφαλλο στ΄ αφτί, έγινε γαρύφαλλα στα πόδια κάθε καψούρη, που εξυψώνει την αγάπη του γεμίζοντας μια πίστα πανάκριβα κουρέλια...να διασκεδάσουμε δε λέω.....και αφού τον στρώσατε ας τον σκεπάζατε τουλάχιστον ως τα πάνω....»!

Μήπως όμως αυτή η φωτογραφία είναι παλαιότερη και όχι των τελευταίων ημερών; Ο Αντώνης Ρέμος έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να υπάρχουν πανέρια με λουλούδια στο μαγαζί που τραγουδάει με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη:

«Σταματώ την παρακμή και τη σπατάλη με τα λουλούδια. Εγώ υπήρχα σε αυτούς τους χώρους, δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου, αλλά εγώ πήρα απόφαση να σταματήσει να υπάρχει το θέμα των λουλουδιών γιατί παρασέρνουμε το κόσμο να ξοδέψει τα λίγα χρήματα που έχει στην τσέπη του», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής στην συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις φετινές εμφανίσεις του.