Κωστόπουλος: Η τράπεζα έβγαλε στο "σφυρί" τη βίλα για 8 εκ. ευρώ!

16.12.2014
Στο "σφυρί" βγήκε η πολυτελέστατη και τεραστίων διαστάσεων έπαυλη στη Φιλοθέη του πρώην ζεύγους Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού!

Η τράπεζα στην οποία έχει περιέλθει η έπαυλη λόγω κατάσχεσης μετά το "κανόνι" της Imako, ανακοίνωσε την πώλησή της με αγγελία που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικο ένθετο αγοράς ακινήτων. Η τιμή εκκίνησης είναι στα 8.050.000 ευρώ(!!!) και όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν (σφραγισμένες) προσφορές ως και τις 18/1.

Η έπαυλη είναι σουπερ λουξ κι εκτείνεται σε 1.242,23 τ.μ (!) και είναι κτισμένη σε τέσσερα επίπεδα με μεγάλο κήπο και τεράστια πισίνα. Μέχρι πρόσφατα στην έπαυλη ζούσε η Μπαλατσινού με τα τρία τους παιδιά, αφού το πρώην ζεύγος είχε συμφωνήσει με την τράπεζα να μέινουν μέχρι να φύγουν οι μεγαλύτερες κόρες τους για σπουδές.

Η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό μετακόμισε σε μονοκατοικία 400 τετραγωνικών στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ ο Κωστόπουλος από πέρυσι έχει μετακομίσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Φιλοθέης.