Προσοχή: Η Μπάρμπα ψάχνει άνδρα για να γεράσουν μαζί

05.12.2014
Για το σεξ, τον έρωτα και τις σχέσεις μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Βάνα Μπάρμπα. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε στο Πρώτο Θέμα, δηλώνοντας έτοιμη να κάνει μία σχέση που θα αντέξει στο χρόνο, ενώ παραδέχτηκε ότι ψάχνει έναν άνδρα για να γεράσουν μαζί!

Για το αν αισθάνεται μοναξιά είπε: «Δεν είναι μοναξιά. Είναι μοναχικότητα. Είναι ελευθερία. Ο, τι έχω είναι δικό μου και δεν μου το έχει «φορέσει» κανείς, φτιαγμένο με πολύ κόπο. Κι όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, μ' αρέσει που γίνονται και αλλαγές στο σώμα μου πλησιάζοντας τα 50. Ακόμη και που είμαι λιγότερο επιθυμητή».

Η Μπάρμπα παραδέχτηκε ότι έχει 12 χρόνια να ερωτευτεί, από τότε δηλαδή που γέννησε την κόρη της, ενώ δε διστάζει να πει ότι δεν της λείπει το σεξ!


«Αυτό βρίσκεται. Όχι, δεν μου λείπει. Μου λείπουν οι σχέσεις. Τώρα που μεγάλωσε η Φαίδρα ίσως να έχω ανάγκη από σχέση, από έναν έρωτα - όχι εραστή, έχει διαφορά. Και πιστεύω πως την τελευταία καλή σχέση στη ζωή μου θα την κάνω τώρα. Γιατί τώρα θα νιώσω πραγματικά μόνη. Πριν, είχα τη Φαίδρα, δεν είχα χώρο για άντρες. Όποιον είχα τον έδιωχνα. Δεν επέτρεπα σε κανέναν να είναι δίπλα μου. Όμως τώρα αρχίζω και φοβάμαι. Θέλω κάποιον. Θέλω έναν άντρα να γεράσουμε ωραία μαζί...» εξήγησε.