Απίστευτο ρεκόρ για την 50άρα Μόνικα Μπελούτσι

05.12.2014
Η ανακοίνωση για το καστ της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ έκρυβε μια πολύ ενδιαφέρουσα στατιστική λεπτομέρεια για την απίστευτα αειθαλή πρωταγωνίστριά της.

Χθες ανακοινώθηκε επίσημα η νέα, 24η ταινία για τον διάσημο βρετανό μυστικό πράκτορα 007, τον οποίο θα ενσαρκώσει ακόμη μια φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig).

Η ταινία θα λέγεται "Spectre", τα γυρίσματά της ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα και πάλι υπό τη σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες (Sam Mendes) και αναμένεται να βγει στις οθόνες στις 6 Νοεμβρίου 2015.

Ταινία Μποντ χωρίς κορίτσια, όμως, δεν γίνεται και εδώ ακριβώς είναι που εστιάζει η δική μας προσοχή καθώς τους κύριους ρόλους στο πλάι του Κρεγκ πήραν η Λεά Σεντού (Lea Seydoux) και η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Belluci).

Στα 50 της χρόνια η θεά Μόνικα γίνεται "το γηραιότερο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ", τίτλος όμως που μόνο πονηρό χαμόγελο μπορεί να προκαλέσει.

Δες τη Μόνικα σήμερα, δίπλα στην επίσης κούκλα 29χρονη Σεντού και κρίνε:


Στην επόμενη φωτογραφία μια αναμνηστική πόζα από όλους τους συντελεστές της ταινίας: Από αριστερά, Άντριου Σκοτ, Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις, Σαμ Μέντες, Λέα Σεντού, Ντάνιελ Κρεγκ, Μόνινα Μπελούτσι και Κρίστοφ Βαλτς.