Η απόλυτη παρακμή: Στημένος ο αγώνας του Μίκυ Ρουρκ και ο αντίπαλος... άστεγος [photos+vds]

01.12.2014
Μπορεί ολόκληρος ο πλανήτης να έζησε στιγμές… Ρόκι την προηγούμενη εβδομάδα στο πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ που νίκησε από το δεύτερο κιόλας γύρο τον κατά 33 χρόνια νεώτερό του αντίπαλο, όμως η αλήθεια είναι πως ο Ρόκι είναι ένας και μοναδικός.

Η μεγαλειώδης επιστροφή του 62χρονου σούπερσταρ Μίκι Ρουρκ στα ρινγκ ήταν απλώς ένα μεγάλο….φιάσκο! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η Daily Mail, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της οποίας, ο αγώνας ήταν τρομερά καλοστημένος και ο αντίπαλος… ένας άστεγος που ζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο!

Ο 29χρονος Ελιοτ Σέιμουρ, ο άνθρωπος που βγήκε νοκ άουτ από τον Ρουρκ την Παρασκευή, φέρεται να πληρώθηκε αδρά, προκειμένου να ταξιδέψει στην μακρινή Ρωσία και να χάσει στον αγώνα, ώστε ο διάσημος ηθοποιός να διαπρέψει στο ρινγκ!

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πως ο Σέιμουρ είχε χάσει μόλις έναν αγώνα σε δέκα προηγούμενες επαγγελματικές εμφανίσεις του, ενώ με βάση το εν λόγω δημοσίευμα προπονήθηκε γι’ αυτόν τον αγώνα μαζί με τον Ρουρκ στο γυμναστήριο «Wild Card» που βρίσκεται στο Χόλιγουντ.

Σε δηλώσεις του στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας, πηγή κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον του Σέιμουρ, που έδωσε φωτογραφία του στην οποία ο νεαρός κοιμάται στο πάρκο Μεμόριαλ της Πασαντίνα, σημείωσε πως «ήταν ξεκάθαρα στημένος αγώνας. Νομίζω ότι ήταν ιδανική περίπτωση για τον Έλιοτ. Έχει έναν τίτλο, είναι απελπισμένος, είναι προφανές ότι η καριέρα του δεν έχει μέλλον, ουσιαστικά ζει στους δρόμους, έτσι γι’ αυτόν ήταν συμφέρουσα περίπτωση προκειμένου να φύγει από τους δρόμους για ένα διάστημα».

Η ίδια πηγή διευκρίνισε πως προέβη στην αποκάλυψη αυτή γιατί ανησυχεί για την ψυχική υγεία του Σέιμουρ και φοβάται μήπως μετατραπεί σε αντικείμενο εκμετάλλευσης από διοργανωτές πάλης.