Παντρεμένη ήδη μυστικά η Σκάρλετ Γιόχανσον

01.12.2014
Τελικά, φαίνεται ότι ντύθηκε νυφούλα η διάσημη ηθοποιός, αλλά την είδε μόνο ο γαμπρός!

Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) γέννησε το πρώτο της παιδάκι τον Σεπτέμβρη. Τη μικρή Ρόουζ Ντόροθι (Rose Dorothy), καρπό του έρωτά της με τον γάλλο δημοσιογράφο αρραβωνιαστικό της, Ρομέν Ντοριάκ (Romain Dauriac).

Όπως μεταφέρει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, οι πανευτυχείς "χαζογονείς" έγιναν και σύζυγοι λίγο μετά την άφιξη της κορούλας τους σε μια άκρως μυστική τελετή.

Πηγή της New York Post μεταφέρει την πληροφορία τονίζοντας πως και οι δυο ήθελαν απόλυτη μυστικότητα και ο γάμος τελέστηκε σε αμερικανικό έδαφος και όχι σε γαλλικό.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2012, ο αρραβώνας ήρθε τον Αύγουστο του 2013 και η Ρόουζ έναν χρόνο μετά.

Η 30χρονη σταρ ανέκαθεν κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ήταν παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) σχεδόν για τρία χρόνια πριν χωρίσουν το 2011, κοινή τους φωτογραφία σε επίσημη εκδήλωση δεν υπάρχει πουθενά. Μόνο παπαρατσικές, και αυτές λίγες.

Έστω... Πάντως, η Σκάρλετ είναι τρελά ερωτευμένη και με τον Ρομέν της και με την κορούλα της και μιλά γι' αυτό σε κάθε ευκαιρία.

Όσο για τον γάμο; Αναμένεται να επιβεβαιωθεί επίσημα.