Τι είπε ο Ρέμος για την εγκυμοσύνη της Υβόννης

25.11.2014
Για άλλη μια φορά ο Αντώνης Ρέμος ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Υβόννης και για άλλη μια φορά η απάντησή του ήταν αποστομωτική προς τους δημοσιογράφους.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Θεοφάνους στο Φως. Ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε με την Νατάσα και φυσικά ο κόσμος πέρασε μια τέλεια βραδιά.

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους δημοσιογράφους που στήθηκαν για μια δήλωση του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας με το μοντέλο και αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ. Ο τραγουδιστής μίλησε για αυτή την όμορφη βραδιά «ήταν μία όμορφη συνάντηση φίλων και την απόλαυσα και την έζησα»! Ενώ στη συνέχεια μίλησε για το The Voice 2 , τα γυρίσματα του οποίου ξεκινάνε σε λίγες μέρες.

Αναφορικά με την ερώτηση για την επίμαχη εγκυμοσύνη, ο Αντώνης κουνώντας το δάχτυλό του είπε: «Φιλιά.... Θα τα πούμε. Θα τα πούμε. Δεν τελειώσαμε, θα τα πούμε». Το ίδιο ακριβώς είχε πει και στις δηλώσεις του σε πρόσφατη συναυλία στη Γλυφάδα. Και τότε είχε πει ... «θα έχουμε ευκαιρία να τα πούμε, θα τα πούμε»... Ε, πότε θα τα πούμε, στο μαιευτήριο;