Ήμαρτον! Ο Μπίμπερ το έριξε στη θρησκεία!

25.11.2014
Τα τελευταία νέα για τον έξαλλο ποπ σταρ προκαλούν μεγάλη έκπληξη, αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση αυτή τη φορά.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) έχει ξεφύγει ουκ ολίγες φορές κερδίζοντας μετά φανών και λαμπάδων τον τίτλο του "άτακτου" παιδιού της ποπ.

Έλα όμως που κάτι φαίνεται να άλλαξε τελευταία, με τις φήμες να θέλουν τον 20χρονο σταρ να… επαναδιαπραγματεύεται τη σχέση του με τα Θεία.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Μπίμπερ εθεάθη σε μια χριστιανική κατασκήνωση στο Ράντσο Μιράζ έξω από το Παλμ Σπρινγκς μαζί με μερικούς από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Πρόκειται για την κατασκήνωση της εκκλησίας Χίλσονγκ (Church Hillsong) όπου ο Τζάστιν λέγεται ότι θα περνούσε δύο εβδομάδες "προσπαθώντας να ηρεμήσει και να ξαναβρεί τον δρόμο του προς τον λόγο του θεού".

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, ο Μπίμπερ έχει έντονες πνευματικές και συναισθηματικές ανησυχίες και στην προσπάθειά του να τις τακτοποιήσει βρέθηκε στον δρόμο του ο εναλλακτικός και πολύ μοντέρνος ιεροκήρυκας της εν λόγω εκκλησίας, Καρλ Λεντζ (Carl Lenz) ο οποίος ανέλαβε να τον αφυπνίσει εκ νέου.

Στις φωτογραφίες ο "διαφορετικός" πάστορας Λεντζ με τα παιδιά του. Ο Μπίμπερ έχει στο παρελθόν τιτιβίσει για το πόσο έχει απολαύσει το κήρυγμα σε λειτουργίες του.

The stars in my sky.. #Charliejayne #RomanTHElion #Avaangel

A photo posted by Carl Lentz (@carllentz) on