Η Βάνα μεταμορφώνεται σε Μπελούτσι κι αναστατώνει τη σκηνή [photos]

23.11.2014
Όταν το 2000 η Monica Belluci κυκλοφορούσε στα κινηματογραφικά πανιά ως "Μαλένα" στις ιταλικές γειτονιές της δεκαετίας του 40 ανασταττώνοντας μικρά και πιο μεγάλα αγόρια στο πέρασμα της, είχε προκαλέσει πανικό στις αίθουσες. Είναι πλέον μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και ήταν ης τιγμή που καθιερώθηκε ως μία από τις ωραιότερες και πιο μοιραίες γυναίκες του πλανήτη.

%PHOTO%

Aρκετά πιο παλιά, το 1991 βγαίνει το "Mediterraneο" με πρωταγωνίστρια τη Βάνα Μπάρμπα και η ερωτική ιστορία της Ελληνίδας με έναν Ιταλό στρατιώτη κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου, φτάνει μέχρι και τα Oscar όπου κέρδισε και το βραβείο Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας. Και φυσικά η Μπάρμπα γίνεται sex symbol χωρίς ημερομηνία λήξης και μία από τις πιο σέξι εγχώριες παρουσίες σε μικρές και μεγάλες οθόνες, φωτοραφικά στούντιο και σκηνές.

Αυτές οι δύο γυναίκες θα κάνουν φέτoς μία νοητή συνάντηση. Η Μπάρμπα- η οποία είναι και δημοτική σύμβουλος στο δήμο Γλυφάδας- θα ανεβάσει τη "Μαλένα" στο θέατρο Ορφέας με σκηνοθέτη τον Χάρη Βόρκα. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες που φυσικά τα πολλά ρούχα είναι περιττά.

ps: Για την υπενθύμιση, πάρτε και μία μικρή γεύση από την πρώην κυρία Cassel που πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 50 και μεγαλώνει πιο ωραία απ' όλες.