Άνιστον: Το ρεζιλίκι στον Θερού με τον καλικάντζαρο

21.11.2014
Μια πολύ ντροπιαστική στιγμή στην κοινή ζωή της με τον μέλλοντα σύζυγό της περιγράφει η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

Καλεσμένη στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον (The Graham Norton Show) η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ξανα-έζησε μια πολύ αμήχανη στιγμή που έζησε με τον νυν αρραβωνιαστικό της τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

"Ήταν μια πολύ ταπεινωτική στιγμή όταν ο Τζάστιν κι εγώ είχαμε αρχίσει να βγαίνουμε μαζί. Άλλαζε κανάλια στην τηλεόραση και έπεσε πάνω στον "Καλικάντζαρο". Και έτσι περάσαμε τις δύο επόμενες ώρες μας με εμένα να θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί", αφηγήθηκε η 45χρονη σταρ αναφερόμενη στην ταινία τρόμου "Leprechaun", όπου πρωταγωνιστούσε η Τζεν το 1993. [δες το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί]

Βέβαια, τα σχόλια του καλού της για την ερμηνεία της δεν τα μοιράστηκε η Τζεν, αλλά... έστω!

Για την ιστορία πάντως, ύστερα από αυτή την ταινία στο βιογραφικό της Άνιστον γράφτηκε ο ρόλος με τον οποίο εκτοξεύθηκε στη δημοσιότητα μεμιάς: αυτόν της "Ρέιτσελ" στα "Φιλαράκια" που βγήκε στον αέρα το 1994.

Αυτές τις μέρες, και καθώς η Τζένιφερ προωθεί την τελευταία της ταινία "Horrible Bosses 2", η φήμη που ολοένα με μεγαλώνει είναι ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη, κοινή εμφάνισή της με τους Μπραντζελίνα εδώ και πολλά πολλά χρόνια.