Δες την καλλονή εγγονή της Γαληνέα

19.11.2014
Σε μία εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα έχει εξελιχθεί η 22χρονη εγγονή της Νόνικας Γαληνέα, Νόνικα Τσαπέλα.

Η καλλονή Νόνικα, κόρη της Αλέξιας Τσαπέλα, έχει μεγάλη αδυναμία στη συνονόματη γιαγιά της και μιλά με τρυφερά λόγια για τη μεγάλη κυρία του θεάτρου. «Μου αρέσει που ο κόσμος την εκτιμά και τη σέβεται, για εμένα όμως παραμένει μια γυναίκα που εκπέμπει τρυφερότητα και αγάπη. Όλα αυτά τα χρόνια με έχει μάθει διάφορα, όπως το να επιλέγω εστιατόρια με πολύ ωραία ατμόσφαιρα, να τρώω σούσι και να αγαπώ τη μόδα. Λατρεύω να εισβάλλω στις ντουλάπες της και να ανακαλύπτω μαντίλια, μπλούζες και παπούτσια που μπορώ να φορέσω κι εγώ. Από τη γιαγιά μου, άλλωστε, κληρονόμησα την αγάπη για τις γούνες» τονίζει στο Πρώτο Θέμα.

Άλλωστε, η 22χρονη Νόνικα έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο, έχει συναναστραφεί με την αφρόκρεμα της ελληνικής υποκριτικής, ενώ η μεγάλη της αγάπη για το θέατρο οφείλεται στη γιαγιά της, αλλά και στις επίσης καταξιωμένες πρωταγωνίστριες και θείες της, Αριέττα και Αμαλία Μουτούση.

Η γιαγιά της είναι περήφανη για εκείνη και όπως λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν από κοντά, η μεγάλη κυρία του θεάτρου, ανέκαθεν πίστευε ότι η εγγονή της θα μπορούσε να είναι η δική της συνέχεια. Πάντως, μέχρι στιγμής η 22χρονη Νόνικα «βαδίζει» στα χνάρια της γιαγιάς της κι εκτός από το θέατρο, έχουν ακόμη μία κοινή και μεγάλη αγάπη: τη μόδα. Εξάλλου, σε μία βόλτα της στους δρόμους του Παρισιού, τη σταμάτησε ένα φωτογράφος και τη ρώτησε αν ενδιαφερόταν να ασχοληθεί με τη μόδα. Εκείνη απάντησε θετικά, και βρέθηκε στο φημισμένο πρακτορείο μοντέλων Εlite.

Στην ίδια συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα, η Νόνικα Τσαπέλα παραδέχεται ότι συχνά κυκλοφορεί φορώντας κάποια κομμάτια που έχει δανειστεί από την γκαρνταρόμπα της γιαγιάς της, την οποία εμπιστεύεται τυφλά ακόμη και στα πιο προσωπικά της θέματα.