Ποιον δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό ο Αρναούτογλου;

19.11.2014
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν κολλητοί φίλοι, τους πετύχαιναν όλου συνέχεια μαζί σε εξόδους, σε εκπομπές και διακοπές, έλεγε ο ένας τα καλύτερα για τον άλλον αλλά κάποια στιγμή χωρίς να πουν περισσότερες λεπτομέρειες, η φιλία τους έλαβε τέλος.

Δεν έδωσε ποτέ κανείς τους εξηγήσεις στις συνεντεύξεις τους για το λόγο που ψυχράθηκαν μεταξύ τους κι έχουν αφήσει να εννοηθεί πως έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό που θα μείνει μεταξύ τους.

“Δε μ’ ενδιαφέρει πλέον σαν προσωπικότητα, ούτε σαν άνθρωπος οπότε δεν ασχολούμαι μαζί του. Είναι μερικοί άνθρωποι που δε μ’ ενδιαφέρουν πια να είναι στη ζωή μου, σέβομαι όλες τις στιγμές, κρατάω τα καλύτερα, συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ." δήλωσε ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής στις κάμερες του «Πρωινού μου» όταν τον ρώτησαν αν παρακολουθεί την πορεία του πρώην φίλου του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν και σε μία δεύτερη, γνωστή κόντρα του Αρναούτογλου με τον Βαγγέλη Περρή και στο ενδεχόμενο να πάει καλεσμένος στο «Όλα Μπιπ». Εκείνος απάντησε πως συμπαθεί ιδιαιτέρως τον Θέμο και θα ήθελε να πάει να μιλήσει μαζί του και με τη Δούκισσα αλλά σε καμία περίπτωση με τον Περρή.