Αυτή είναι η εντυπωσιακή εγγονή της Νόνικας Γαληνέα [photos]

19.11.2014
Μεγαλωμένη στα παρασκήνια, εμποτισμένη με θεατρικές πρόβες, δεξιώσεις και πάρτι με την αφρόκρεμα της ελληνικής υποκριτικής, η εγγονή της μεγάλης κυρίας του θεάτρου Νόνικας Γαληνέα, μεγάλωσε και έγινε μια εντυπωσιακή μελαχρινή.

Η 22χρονη μελαχρινή Νόνικα Τσαπέλα, είναι κόρη της Αλέξιας Τσαπέλα και εγγονή της Νόνικας Γαληνέα, και από τότε που θυμάται τον εαυτό της βρίσκεται μέσα σε ένα θέατρο. Η σχέση της μικρής Νόνικας με το θέατρο οφείλεται βέβαια και στις θείες της, τις πρωταγωνίστριες Αριέττα και Αμαλία Μουτούση.

Αν και τη βασική κλίση παραδέχεται ότι την έχει πάρει από την επιρροή της γιαγιάς της. Ανέκαθεν η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός θεωρούσε ότι η συνονόματη εγγονή της θα μπορούσε να είναι - όπως λέει ο λαός - η δική της συνέχεια.

Τελειώνοντας το σχολείο η μικρή Νόνικα πήγε στο Παρίσι, όπου σπούδασε Θέατρο και Καλές Τέχνες στην École Philippe Gaulier. Ενώ περπατούσε σε κάποιον από τους πολυσύχναστους δρόμους του Παρισιού τη σταμάτησε ένας φωτογράφος και τη ρώτησε αν ενδιαφερόταν να ασχοληθεί με τη μόδα. Εκείνη απάντησε θετικά, και βρέθηκε στο φημισμένο πρακτορείο μοντέλων Εlite.

Η μικρή Νόνικα παραδέχεται ότι συχνά φοράει vintage ρούχα της γιαγιάς της και θα γίνει ηθοποιός όταν ... μεγαλώσει!