Η μικρή αδελφή της Καρντάσιαν τρελάθηκε! [photos]

18.11.2014
H μικρή ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν,Κένταλ Τζένερ, θα είναι το νέο πρόσωπο της διάσημης εταιρείας καλλυντικών Estee Lauder! Η 19χρονη τηλεπερσόνα και πρωταγωνίστρια reality κοντεύει να τρελαθεί από τη χαρά της και γι΄αυτό έβγαλε κανονικό παράρτημα στα προσωπικά της social media για το χρυσό αυτό συμβόλαιο. Και τι δεν έγραψε στα προφίλ της: Για το πόσο χαρούμενη είναι, το πόσο υπερήφανη, το πόσο συγκινημένη. Δεν είναι και εύκολο πράγμα να καταφέρει να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας από τα οπίσθια της αδελφής της και να τα στρέψει επάνω της! Μάλιστα με περίσσιο καμάρι και άψογο…μανικιούρ καβάλησε μία μηχανή υψηλού κυβισμού και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας.

H μικρή ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν,Κένταλ Τζένερ, θα είναι το νέο πρόσωπο της διάσημης εταιρείας καλλυντικών Estee Lauder! Η 19χρονη τηλεπερσόνα και πρωταγωνίστρια reality κοντεύει να τρελαθεί από τη χαρά της και γι΄αυτό έβγαλε κανονικό παράρτημα στα προσωπικά της social media για το χρυσό αυτό συμβόλαιο. Και τι δεν έγραψε στα προφίλ της: Για το πόσο χαρούμενη είναι, το πόσο υπερήφανη, το πόσο συγκινημένη. Δεν είναι και εύκολο πράγμα να καταφέρει να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας από τα οπίσθια της αδελφής της και να τα στρέψει επάνω της!

Μάλιστα με περίσσιο καμάρι και άψογο…μανικιούρ καβάλησε μία μηχανή υψηλού κυβισμού και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας.