«Σφάχτηκαν» για Άντζελα πατέρας (πρώην)υπουργός και γιος;

11.11.2014
Πριν λίγο καιρό δημοσιεύματα αποκάλυπταν τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με το νεαρό γιο πρώην υπουργού.

Συγκεκριμένα, ήθελαν την αοιδό να διατηρεί σχέση με τον 28χρονο Απόστολο Ρομπόπουλο, γιο του Θωμά Ρομπόπουλου, ο οποίος υπήρξε βουλευτής και υπουργός με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, τότε η «Λαίδη» είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες έρωτα, λέγοντας ότι είναι μόνο φίλοι. Τα κλασικά.

Και το θέμα κάπου εκεί ξεχάστηκε. Μέχρι που έρχεται δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, και όχι μόνο επιβεβαιώνει τη σχέση της Άντζελας με τον 28χρονο επιχειρηματία, αλλά σού λέει ότι ο υιός «σφάχτηκε» με τον πατέρα για τα μάτια της καλής του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πρωτοσέλιδο της Espresso, ο Απόστολος Ρομπόπουλος θέλει να συνεργαστεί και επαγγελματικά με την αγαπημένη του. Και μάλιστα θέλει να επενδύσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την ενοικίαση νυχτερινού κέντρου. Το άκουσε αυτό ο πατέρας του και τού ήρθε «κόλπος». Ο πρώην βουλευτής προσπαθεί να ορθοποδήσει ως επιχειρηματίας και γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους (κυρίως από το γιο και τη...νύφη του) ότι η οικονομική κρίση και η έλλειψη ρευστότητας δεν επιτρέπει τέτοιου είδους ανοίγματα και επενδύσεις. Και για το λόγο αυτό, απέρριψε την πρόταση του υιού, βάζοντας φρένο στις επιχειρηματικές βλέψεις του ζευγαριού.

Ο νεαρός Ρομπόπουλος και η Δημητρίου γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανιζόταν η αοιδός και είναι μαζί από το καλοκαίρι. Μάλιστα, είχαν περάσει ένα μέρος των διακοπών τους στη Μύκονο, οπότε και είδε το φως της δημοσιότητας ο έρωτας τους.