Θεοφάνους για Σάκη Ρουβά: «Δεν κάνεις για τραγουδιστής»

11.11.2014
Τη δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα ο Γιώργος Θεοφάνους επανέλαβε χθες όταν ερωτήθηκε για το μουσικό παιχνίδι «The Music School» και την εμπιστοσύνη που έχει στην άποψή του...

Το έχει και παλαιότερα δηλώσει σε εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και τώρα το επανέλαβε μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day». Ο Γιώργος Θεοφάνους ερωτήθηκε για τη συμμετοχή του και τη γνώμη του στο μουσικό παιχνίδι για παιδιά «The Music School» και απάντησε αναφερόμενος σε ένα ... τραγικό λάθος που είχε κάνει στο μακρινό παρελθόν.

Ακριβώς πριν από 25 χρόνια, ο Θεοφάνους συνάντησε τον κούκλο Σάκη Ρουβά κάπου στη Φρατζή. Ο Σάκης στο ξεκίνημά του έδωσε στον γνωστό μουσικοσυνθέτη ένα CD, το άκουσαν μαζί και του είπε ότι δεν κάνει για τραγουδιστής. Ο Γιώργος Θεοφάνους θεωρεί ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στην καριέρα του.

Στο «Happy Day» είπε ο Θεοφάνους: «Όταν μου έφεραν το cd του πριν από 25 χρόνια, το πήρα, το άκουσα, ήταν πάρα πολύ όμορφος και του είπα, αν ακούγεσαι τόσο καλά όσο βλέπεσαι θα κάνεις τρομερή καριέρα. Σε λίγες ημέρες τον είδα ξανά και του είπα αυτό που ακούω δεν με ικανοποιεί, αυτός ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Θέλω να πω ότι όλοι κάνουμε λάθη».

Να πούμε ότι έκτοτε ο Σάκης «του έχει ρίξει χυλόπιτα», αφού ο Θεοφάνους ότι έχει προτείνει να ξανασυνεργαστούν δισκογραφικά, αλλά εκείνος δεν απάντησε ποτέ.