Η Ιρίνα Σάικ προκαλεί σεισμό [photos]

10.11.2014
Οι εμφανίσεις της σαφώς και δεν αποτελούν είδηση μετά από τόσες εκατοντάδες παρουσίες σε όλα τα μέσα του πλανήτη. Όταν όμως η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) αποφασίζει να ξεφορτωθεί τα περιττά ρούχα μένοντας μόνο με τα εσώρουχα σίγουρα προκαλεί σεισμό. Έτσι και τώρα για λογαριασμό του DT Spain οι σέξι φωτογραφίες της ανεβάζουν σε δυσθεώρητα ύψη την ανδρική λίμπιντο και προκαλούν ομαδικό παραλήρημα στους απανταχού θαυμαστές της. Ότι αφήνει αλώβητο η ερωτική κορμοστασιά της αποτελειώνουν τα μπλε γατίσια μάτια της Ρωσίδας ιέρειας του μόντελινγκ για να πάθουμε αυτό που λέγαμε στο δημοτικό ως «ψυχολογικό τραλαλά και εγκεφαλικό τσίου τσίου»!

Οι εμφανίσεις της σαφώς και δεν αποτελούν είδηση μετά από τόσες εκατοντάδες παρουσίες σε όλα τα μέσα του πλανήτη. Όταν όμως η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) αποφασίζει να ξεφορτωθεί τα περιττά ρούχα μένοντας μόνο με τα εσώρουχα σίγουρα προκαλεί σεισμό.

Έτσι και τώρα για λογαριασμό του DT Spain οι σέξι φωτογραφίες της ανεβάζουν σε δυσθεώρητα ύψη την ανδρική λίμπιντο και προκαλούν ομαδικό παραλήρημα στους απανταχού θαυμαστές της. Ότι αφήνει αλώβητο η ερωτική κορμοστασιά της αποτελειώνουν τα μπλε γατίσια μάτια της Ρωσίδας ιέρειας του μόντελινγκ για να πάθουμε αυτό που λέγαμε στο δημοτικό ως «ψυχολογικό τραλαλά και εγκεφαλικό τσίου τσίου»!