Φίνου: Ο αρραβώνας της με το σύζυγο της Πέγκυς Ζήνα

04.11.2014
Στιγμές από το παρελθόν της θυμήθηκε η Καίτη Φίνου, η οποία στις αρχές της δεκαετίας του 90 υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Λύρα.

Μάλιστα, ο γάμος της με το νυν σύζυγο της Πέγκυς Ζήνα και τότε ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων είχε συζητηθεί, όπως και το διαζύγιο τους. Έτσι, πριν λίγες μέρες η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία από τον αρραβώνα της με τον Λύρα!

«Να και μία "κουτσομπολίστικη" φωτό που μου έστειλαν. Στους αρραβώνες μου με τον Γ. Λύρα και δίπλα ο κουμπάρος μας Κ. Ποταμιάνος, γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο, οπερατέρ της κρατικής -νυν ΝΕΡΙΤ- τηλεόρασης» έγραψε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, ο γάμος τους είχε γίνει το 1992 στη Μητρόπολη Αθηνών και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η έφηβη τότε Πέγκυ Ζήνα! Ο Λύρας γνώριζε τη μητέρα της κι έτσι η Πέγκυ συνόδευσε τη μητέρα της στο γάμο. Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια είχε παίξει κι επίμαχο βίντεο από το γάμο, σε μεσημεριανή εκπομπή, όπου διακρινόταν καθαρά το καστανό κοριτσόπουλο, δηλαδή η Πέγκυ, που χρόνια μετά έγινε σύζυγος Λύρα. Και μάλιστα έχουν αποκτήσει μία κορούλα, ενώ είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου.