Βοσκόπουλος - Γκερέκου: Δες πόσο μεγάλωσε η κόρη τους

04.11.2014
Πρεμιέρα έκανε ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Baraonda, όπου θα εμφανίζεται για δεύτερη χρονιά. Κι εκεί βρέθηκαν πρώτο τραπέζι οι δύο γυναίκες της ζωής του, η γυναίκα του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δε σταμάτησε να τους αφιερώνει τραγούδια, ενώ κάποια στιγμή έσκυψε και φίλησε τρυφερά τη σύζυγο του. Ωστόσο, η πιο συγκινητική στιγμή ήταν την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή η 13χρονη κόρη του και τραγούδησαν μαζί.

Λίγο αργότερα, η Μαρία που έχει μεγαλώσει αρκετά κι έχει εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη έφηβη που μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της, μίλησε στις κάμερες για τον μπαμπά της.

«Νιώθω περήφανη γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και τον αγαπάει ο κόσμος. Και εγώ τον αγαπώ πολύ μαζί με τον κόσμο! Όταν είναι πάνω στη σκηνή, δεν είμαι μόνο κόρη του αλλά και θαυμάστριά του» ήταν τα τρυφερά λόγια της για εκείνον.

Και πρόσθεσε: «Δεν το περίμενα να τραγουδήσουμε μαζί, ούτε το πολυήθελα γιατί ντρεπόμουν, αλλά εντάξει ο, τι θέλει εκείνος! Ήταν η μέρα του! Όλα τα τραγούδια του μ΄αρέσουν γιατί είναι ξεχωριστά για μένα. Τα λέει ο μπαμπάς μου, οπότε…»