Η Γκάγκα με αφάνα και ο Μπένετ γαμπρός στα 88

31.10.2014
H Lady Gaga και ο Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια γνωστής εταιρίας ρούχων και έκαναν μια κοινή φωτογράφηση για το λανσάρισμα. Το ζεύγος συναντήθηκε μάγουλο με μάγουλο στο κομμάτι «It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)», στο πρόσφατο άλμπουμ της Γκάγκα με τίτλο «Cheek to Cheek». Το κομμάτι θα χρησιμοποιηθεί και στη διαφήμιση της σουηδικής φίρμας ρούχων από τις 25 Νοεμβρίου 2014. Η 28χρονη ποπ σταρ φοράει μια περούκα κόλαφο, ενώ ο 88χρονος κος Μπένετ κομψός όπως πάντα με κοστούμι!

H Lady Gaga και ο Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια γνωστής εταιρίας ρούχων και έκαναν μια κοινή φωτογράφηση για το λανσάρισμα. Το ζεύγος συναντήθηκε μάγουλο με μάγουλο στο κομμάτι «It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)», στο πρόσφατο άλμπουμ της Γκάγκα με τίτλο «Cheek to Cheek».

Το κομμάτι θα χρησιμοποιηθεί και στη διαφήμιση της σουηδικής φίρμας ρούχων από τις 25 Νοεμβρίου 2014. Η 28χρονη ποπ σταρ φοράει μια περούκα κόλαφο, ενώ ο 88χρονος κος Μπένετ κομψός όπως πάντα με κοστούμι!