Το τελευταίο "αντίο" στην Αλεξία Αλεξιάδου

30.10.2014
Το τελευταίο «αντίο» στην Αλεξία Αλεξιάδου είπαν οι δικοί της άνθρωποι το μεσημέρι της Πέμπτης (30/10) σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Τραγικές φιγούρες η μητέρας της Βέφα, η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας, αλλά και ο σύζυγος της, Βαγγέλης Κιτσάκης. Οι δύο ανήλικες κόρες της, η 17χρονη Χαρά και η 10χρονη Βέφα καθώς και η μεγαλύτερη αδελφή της Αλεξίας, Άντζυ δε παρευρέθηκαν στην τελετή.

Η Βέφα Αλεξιάδου φανερά συντετριμμένη δε μπορούσε να πιστέψει ότι «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη της κόρη, ενώ αρκέστηκε να μας σχολιάσει ότι η Αλεξία είναι πλέον ένα «αστέρι στον ουρανό»! Ο σύζυγος της Αλεξίας δε μπόρεσε και λίγο πριν το στερνό «αντίο» στην αγαπημένη του σύζυγο, λύγισε.

Στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας δεν έδωσαν το «παρών» τους άνθρωποι της τηλεόρασης που συνεργάστηκαν με την Αλεξία, αφού η τελετή ήταν σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ωστόσο, εκεί διακρίναμε τον Βασίλη Καρπενάρο, στο συνδυασμό του οποίου η 41χρονη μαγείρισσα ήταν υποψηφία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Συγκινητικοί ήταν οι λόγοι που εκφώνησαν η ξαδέλφη της Αλεξίας και η εκπρόσωπος του συλλόγου του Κολλεγίου Αθηνών. Ωστόσο, η παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων έξω από το κοιμητήριο αποτέλεσε «κόκκινο» πανί για τη Βέφα Αλεξιάδου, η οποία ξέσπασε εναντίον τους, φωνάζοντας τους ότι τώρα θυμήθηκαν την κόρη της, που έφυγε.