Αγρίεψε η σύζυγος Τότσικα & δείχνει την ταυτότητα της!

30.10.2014
Δεν ξέρουμε αν κάποιος συγκεκριμένα πείραξε τη Ρούλα Ρέβη, όμως, η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα φαίνεται ότι έχει αγριέψει.

Και μόστραρε στα social media την ταυτότητα της, όπου φαίνεται και η ηλικία της. Βέβαια, τη φωτογραφία με την ταυτότητα τη συνόδευσε με το σχόλιο: «Στις μικροαστικές ερωτήσεις ξέρω να απαντώ και μονή μου!!! Περιμένω τώρα και τις πιο έξυπνες!!!!!!! Σε όλες τις γυναίκες !!! Τις φίλες μου!!!!!!!».

Φαίνεται ότι κάποιοι ασχολήθηκαν με την ηλικία της γνωστής φωτογράφου και αυτό την έκανε έξαλλη. Βρε μπας να είναι ο Γιώργος ο Λιάγκας, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (30/10) ειρωνεύτηκε τη διαφορά ηλικία που την χωρίζει με τον Τότσικα; Χμ.

Γιατί βλέπεις, το προηγούμενο βράδυ και συγκεκριμένα την Τετάρτη (29/10), ο σύζυγος της ήταν καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» και ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Τότσικας απάντησε: «Έχουμε 8 χρόνια σχέση και 9 χρόνια διαφορά ηλικίας με την Ρούλα»!!!

Και την επίμαχη δήλωση σχολίασε/ξεκατίνιασε ο Λιάγκας στο Πρωινό. Ή λες να ήταν η ερώτηση του Γρηγόρη που την ενόχλησε; Όπως και να έχει, η Ρέβη είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα κι έκλεισε τα στόματα με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο!