Απίστευτο: Ο Κούτσερ κεράτωσε την Κούνις

30.10.2014
Δεν πρόλαβε να σαραντίσει η κορούλα τους και να που ένα σκάνδαλο απιστίας απειλεί το –κατά τα άλλα- τρισευτυχισμένο ζεύγος.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) ζουν ο ένας για τον άλλο κα τον τελευταίο μήνα και οι δυο για τη μονάκριβη Γουάιατ τους.

Έλα όμως που βάλθηκαν να τους το χαλάσουν το "τέλειο".

Δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" αποκαλύπτει ότι ο Άστον κεράτωσε τη Μίλα στην αρχή του δεσμού τους.

Για να πάρουμε την ιστορία από την αρχή, θα ξεκινήσουμε από το τέλος του γάμου Κούτσερ & Μουρ, το οποίο ήρθε το 2011 όταν ο Άστον κατηγορήθηκε ότι τα "φόρεσε" στη σύζυγο και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.

Μάλιστα λέγεται ότι όταν το 2012 έγινε γνωστό ότι εκείνος είχε γίνει ζευγάρι με τη Μίλα, η Ντέμι έσπευσε να την προειδοποιήσει σχετικά με το όταν ένας έχει απατήσει μια φορά, θα το κάνει ξανά. Στα σίγουρα.

Και ερχόμαστε στο ζευγάρι Κούνις & Κούτσερ πια. Ο δεσμός ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012, όμως οι δυο τους δεν το παραδέχτηκαν παρά τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου.

Η ιστορία που προέκυψε σήμερα αφορά τον Ιούνιο εκείνου του χρόνου, όταν σύμφωνα με το "τρίτο πρόσωπο", τη σουηδέζα μακιγιέζ Λιν Μάσινγκερ (Linn Massinger) μοιράστηκε μια νύχτα πάθους με τον διάσημο ηθοποιό, μετά τη γνωριμία τους σε μπαρ.

Προς το παρόν επίσημη απάντηση από τον Κούτσερ δεν έχουμε...