Θρήνος στα social media για την Αλεξία Αλεξιάδου!

29.10.2014
Θρίλερ παίζεται τις τελευταίες ώρες με την είδηση θανάτου της Αλεξίας Αλεξιάδου. Την ώρα που γνωστοί και συνεργάτες της επιβεβαιώνουν την ειδηση ότι η κόρη της Βέφας "έφυγε" από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, η οικογένεια της τηρεί σιγή ιχθύος χωρίς να επιβεβαιώνει την είδηση που έχει προκαλέσει σάλο.

Την ίδια ώρα, τα social media έχουν "πάρει" φωτιά από μηνύματα συμπαράστασης και οδύνης που στέλνουν φίλοι και απλοί θαυμαστές της 44χρονης μαγείρισσας. Τα μηνύματα έχουν "πλημμυρίσει" τόσο τους λογαριασμούς της Αλεξίας στο Facebook, όσο και εκείνο της μητέρας της.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Λόη, καλή φίλη της Αλεξίας με την οποία μάλιστα είχαν κανονίσει να βρεθούν τις επόμενες μέρες στη Νέα Υόρκη, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Λόη, η Βέφα Αλεξιάδου σχεδίαζε να ταξιδέψει στην αμερικάνικη μεγαλούπολη με την κόρη της, συνδυάζοντας δουλειές και αναψυχή.

Συγκλονισμένη, όμως, από τη δυσάρεστη είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, είναι και η Νανά Καραγιάννη. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν φίλη με την Αλεξία και όπως αποκάλυψε ειχαν μιλήσει πριν δύο μέρες, ενώ η αγαπημένη μαγείρισσα τής είχε συμπαρασταθεί στο νοσοκομείο, όταν η Καραγιάννη έδινε ακόμη μία μάχη με τη νευρική ανορεξία.

Συγκλονισμένη, όμως, είναι και η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στενά με τις δύο γυναίκες. Η Κουτσελίνη έγραψε στην προσωπική σελίδα της Βέφας Αλεξιάδου στο facebook: «Θερμά συλλυπητήρια στη Βέφα και στην οικογένειά της. Δεν υπάρχουν λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις».