Μιλά για πρώτη φορά ο γυναικολόγος της Μενεγάκη

15.10.2014
Σχεδόν βέβαια είναι η εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να τηρεί σιγή ιχθύς, αφού όπως λένε, βρίσκεται μόλις στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Και όλες μα όλες οι γυναίκες δεν προχωρούν σε επιβεβαιώσεις προτού κλείσουν το πρώτο τρίμηνο. Και αυτό πράττει ως φαίνεται και η Ελένη, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα μιλήσει ανοιχτά για το γλυκό της μυστικό όταν εκείνη θα νιώθει έτοιμη και όχι ο Τύπος.

Αυτή την εβδομάδα και με τις φήμες για την εγκυμοσύνη να οργιάζουν, το περιοδικό YOU, που πρώτο αποκάλυψε το «μυστικό» της Ελένης, φιλοξενεί στο τεύχος του δηλώσεις του γυναικολόγου της. Ο πανεπιστημιακός καθηγητής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με συνεργάτη του περιοδικού εννοείται πως δεν προχώρησε σε... πανηγυρικές επιβεβαιώσεις, αφού εξηγεί ότι πρόκειται για προσωπικό θέμα της πελάτισσας του, ενώ επικαλέστηκε και το ιατρικό απόρρητο.

«Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει η ίδια... Δεν μπορώ να απαντήσω για εκείνη» ήταν η απάντηση του, όταν του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι η Μενεγάκη επισκέφθηκε πρόσφατα το ιατρείο του, τη μέρα που κυκλοφόρησαν οι επίμαχες φωτογραφίες. «Nαι, ήρθε. Αποκλείεται να ήρθε στο ιατρείο μου για να κάνει μια γυναικολογική εξέταση; Θα μπορούσε να έρθει να κάνει Τεστ Παπ, το αποκλείετε;» είπε και συνέχισε: «Για το αν είναι έγκυος η Ελένη ή όχι εκείνη πρέπει μόνο να το απαντήσει. Εγώ είμαι ο γιατρός της και πάνω απ΄ όλα υπάρχει το ιατρικό απόρρητο»