Παραλίγο χειροπέδες στο σύζυγο της Καγιά

14.10.2014
«Πήγε για... μαλλί και κόντεψε να βγει κουρεμένος» ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά. Χαμός επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας μετά τη φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Ηλία Κρασσά να συνελήφθη!

Ωστόσο, τελικά η αλήθεια είναι ότι ο επιχειρηματίας δε συνελήφθη, αλλά στο τσακ γλίτωσε τις χειροπέδες! Ο Κρασσάς, που λες, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας για να επικυρώσει μία δήλωση και όταν ο αστυνομικός πληκτρολόγησε το όνομά του, τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο!

Κι αυτό διότι εις βάρος του εκκρεμούσε η μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του η πρώην σύζυγός του, Λίλα Μπάρλα. Εξάλλου, θυμόμαστε όλοι τις καταγγελίες εκείνης λίγες μέρες μετά το γάμο του Κρασσά με την Καγια, όπου τον κατηγορούσε για λεκτική βία και φραστικό επεισόδιο έξω από το σπίτι που μένει με τα παιδιά τους.

Ο Κρασσάς εξήγησε στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για παρεξήγηση, αφού με την πρώην σύζυγό του έχουν προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Μάλιστα, χρειάστηκε να πάει και η ίδια η κυρία Μπάρλα στο τμήμα για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία.