«Μούσι» ο Έλληνας εραστής της Γκάγκα

08.10.2014
Η Gaga στη συναυλία της στην Αθήνα παίνεψε την ελληνική μαγειρική, μάς φόρτωσε με "filiakia mou", παραδέχτηκε ότι δούλευε σε ελληνικό εστιατόριο και τέλος μας είπε ότι είχε Έλληνα εραστή πριν από χρόνια στην Αμερική!

Ήμασταν κι εμείς εκεί... και είδαμε τη Lady Gaga στην Αθήνα να σαρώνει τη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου, να φοράει την ελληνική σημαία και να μας λέει ότι έφαγε σούπα αυγολέμονο για μεσημεριανό. Με αυτό τον τρόπο μας έκανε να αιστανθούμε ότι πραγματικά είναι μισή ... Ελληνίδα.

Τελικά από ό,τι μαθαίνουμε ο Έλληνας δεν ήταν Έλληνας και όλο το σόου είχε μια νότα από αυγολέμονο... μάρκετινγκ! Την πραγματικότητα μάθαμε από τον Θέμη Γεωργαντά που πέτυχε τη Λέιντι στη Δανία και για χάρη του περιοδικού Hello, της μίλησε για την εμπειρία της παραμονής της στη χώρα μας, για την επιθυμία της να ξανάρθει, αλλά και το μικρό της «μούσι»:

«Αυτό που έζησα στην Ελλάδα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Θα μου μείνει αξέχαστη. Η ενέργεια που μου έδωσαν οι φαν μου ήταν πρωτόγνωρη. Τους έβλεπα που με περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο και έπαιρνα ενέργεια για την συναυλία μου. Έχω πολλές εμπειρίες από την Ελλάδα. Αλλά σας είπα ένα μικρό ψέμα. Ο πρώην φίλος μου δεν ήταν από την Αθήνα αλλά από την Κύπρο, ελπίζω να με συγχωρέσετε. Θα ξανάρθω. Πέρασα αξέχαστα» ανέφερε η διάσημη ποπ σταρ.

Όσο για το αν θα ξανάρθει στην Ελλάδα, η εκκεντρική τραγουδίστρια είπε: «Φυσικά και θα ξαναέρθω. Πέρασα αξέχαστα.»

Να σημειωθεί ότι εμείς απλά πιστεύουμε ότι δεν είχε καταλάβει τη διαφορά εθνικότητας!

Χ.Τ.