Μανούλα χωρίς εγκυμοσύνη η "Μέρεντιθ" του Grey's

03.10.2014
Το δεύτερο παιδάκι της υποδέχτηκε η Έλεν Πομπέο μέσω παρένθετης μητέρας. Τα νέα ήρθαν ξαφνικά καθώς δεν είχε αφήσει ούτε καν υπονοούμενο σχετικά. Να της ζήσει!!!

Η Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo) και ο σύζυγός της, Κρις Άιβερι (Chris Ivery) υποδέχτηκαν τη δεύτερη κορούλα τους πριν από λίγες μέρες. Η μικρούλα Σιένα Μέι Άιβερι (Sienna May Ivery) γεννήθηκε χωρίς η μανούλα της να μείνει ποτέ έγκυος και ήταν η ίδια η 44χρονη σταρ του τηλεοπτικού "Grey's Anatomy" που έκανε την ανακοίνωση μέσω Twitter.

"Σιένα Μέι Άιβερι καλώς ήρθες στον κόσμο. Σ' αγαπούμε περισσότερο από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις", έγραψε στο πρώτο μήνυμά της η Έλεν, ενώ στο αμέσως επόμενο ξεκαθάρισε ακριβώς το θέμα ως εξής:

"Η Σιέννα γεννήθηκε μέσω παρένθετης και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένειά μου στο @ShondalandRV που μας βοήθησε να απολαύσουμε αυτός τις πρώτες εβδομάδες ιδιωτικά. Σας αγαπώ".

Στη συνέχεια η Πομπέο -η οποία ποζάρει μαζί με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Πάτρικ Ντέμσεϊ (Patrick Dempsey) στη φωτογραφία στην αρχή του θέματος- πόσταρε μια πολύ τρυφερή εικόνα με τον σύζυγό της και τη νεογέννητη κορούλα τους.

Το ζευγάρι έχει ακόμη μια κόρη, την 5 ετών Στέλα. Στη συνέχεια μια φωτογραφία της μικρής από την περασμένη άνοιξη όταν μάθαινε να κάνει ποδήλατο και η μαμά καμάρωνε στο Instagram.

Πάντως, για την ιστορία, με παρένθετη μητέρα έχουν επιλέξει να "γεννήσουν" τα παιδιά τους και άλλες διάσημες κυρίες, όπως η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker). Και αυτές, τα δεύτερα. Βίωσαν πρώτα μια εγκυμοσύνη και τη δεύτερη φορά, επέλεξαν να τους το φέρει κάποιος έτοιμο το μωρό. Στη δε περίπτωση της Πάρκερ ΤΑ μωρά.