Λόπεζ: Ο δεύτερος πρώην ανοίγει το στόμα του

15.09.2014
13 χρόνια μετά τον πολύ σύντομο γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ ο Κρις Τζαντ υποστηρίζει ότι τον καιρό εκείνο "δεν ζούσε ως φυσιολογικός άνθρωπος".

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έχει τρεις γάμους στο ενεργητικό της. Έναν με τον Ογιάνι Νόα (Ojain Noa) από το 1997 ως το 1998, έναν με τον χορευτή Κρις Τζαντ (Chris Judd) -παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2001 (από όπου και η φωτογραφία στη συνέχεια) και χώρισαν τον Ιούνιο του 2002 και, φυσικά, τον τελευταίο, με τον Μάρκ Άντονι (Marc Anthony) που κράτησε 10 χρόνια (2004-2014) και της χάρισε τα δυο παιδια της.

Τόσα χρόνια μετά, ο 45χρονος, σήμερα, χορευτής και χορογράφος μιλά στο Us Weekly για τους μήνες εκείνους που ήταν παντρεμένος με την JLo.

"Ξέρεις είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχεις καθόλου ιδιωτική ζωή. Δεν είσαι πια φυσιολογικός άνθρωπος", υποστηρίζει ο Κρις τονίζοντας ότι η τελετή του γάμου τους ήταν ένα τσίρκο. "Νομίζω ότι ήταν αρκετοί αυτοί που προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν από παντού και μάλιστα συνελήφθηκαν", συμπλήρωσε.

Όσο και να το περίμενε ο Τζαντ, όπως είπε ο ίδιος, δεν το φανταζόταν ποτέ έτσι.

"Κατά κάποιον τρόπο πρέπει να το δεχτείς και να πας με το ρεύμα. Μόλις σταματήσεις να το παλεύεις, τότε το πράγμα ηρεμεί. Αν όμως προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ηρεμία σου τότε τρελαίνεσαι και εκεί ακριβώς είναι που οι άνθρωποι σπάνε", συνέχισε ο Τζαντ, και δεν είναι ο πρώτος που μίλησε για το πόσο πιεστική είναι η ζωή δίπλα σε μια από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών.

Παλιότερα, ήταν ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck), ο οποίος έφτασε μόνο μέχρι αρραβώνα με τη Λόπεζ –αλλά κατά τον θρύλο της ράγισε την καρδιά- που αποκάλυψε πόσο "δυστυχισμένος" υπήρξε μαζί της.

Πάντως, η Τζένιφερ αυτό τον καιρό είναι μόνη, το απολαμβάνει, όπως λέει, το έχει ανάγκη και ξεσηκώνει τον κόσμο με τα οπίσθιά της, τα οποία μοστράρει όπου και όπως μπορεί…

Για την ιστορία, η Λόπεζ γνώρισε τον Τζαντ –ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και 5 χρόνια και πατέρας μιας 11 μηνών κορούλας- όταν τον προσέλαβε για να σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της "Love don't cost a thing", το 2000. Δες το κλιπ στη συνέχεια.