Μπρίτνεϊ Σπίαρς: "Η Ζόι Σαλντάνα περιμένει δίδυμα"

10.09.2014
"Ουπς, την έκανε πάλι", θα μπορούσαμε να πούμε για την Μπρίτνεϊ, με λόγια από δικό της τραγούδι (Oops, she did it again) καθώς μαρτύρησε δημοσίως μυστικά φιλενάδας της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και η Ζόι Σαλντάνα (Zoe Saldana) συνεργάστηκαν το 2002 στην ταινία "Crossroads" (από όπου και η φωτογραφία στην αρχή του θέματος) και όπως φαίνεται διατηρούν ακόμη και σήμερα τη φιλική τους σχέση.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τις τσάκωσε μαζί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Αυτό το περιστατικό εκμεταλλεύτηκε και η δημοσιογράφος του E! που της πήρε συνέντευξη χθες και τη ρωτησε αν σκέφτονται να ξανακάνουν κάποια ταινία μαζί.

"Γιατί όχι;", απάντησε η Μπρίτνεϊ. "Αυτό θα ήταν μια πολύ ωραία ιδέα, αλλά αυτή τη στιγμή η Ζόι είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα οπότε μάλλον έχει άλλα πράγματα σε προτεραιότητα", συνέχισε, στην ουσία επιβεβαιώνοντας ανώνυμες πηγές που είχαν ήδη αποκαλύψει τη δίδυμη κύηση...

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα.

Η 36χρονη Σαλντάνα έχει ήδη επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και μάλιστα με πολύ θεαματικό τρόπο. Αποδεχόμενη πρόκληση που της έκαναν ώστε να συμμετέχει στο φιλανθρωπικό μπουγέλωμα ALS Ice Bucket Challenge, η Ζόι ξεκαθάρισε ότι για "προφανείς λόγους" δεν μπορεί να το κάνει η ίδια και εξουσιοδότησε τον σύζυγό της, Μάρκο Περέγκο (Marco Perego) να βραχεί αντ' αυτής. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Ζόι δείχνει την κοιλίτσα της κανονικότατα. Η ώρα η καλή!!!!