Έξαλλη με το γυμνό σκάνδαλο η Τζένιφερ Λόρενς

01.09.2014
Σάλος έχει προκληθεί από νέα "φουρνιά" γυμνών φωτογραφιών διασήμων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός περνά στην αντεπίθεση.

Χθες το βράδυ, το ίντερνετ "γέμισε" από γυμνές φωτογραφίες διασήμων μεταξύ των οποίων η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence), η Κρίστεν Ντανστ (Kristen Dunst), η Κέιτ Άπτον (Kate Upton), η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brooke), η Λία Μισέλ (Lea Michelle) η Ριάνα (Rianna) και η Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, πρόκειται για "ένα από τα πιο μεγάλα σκάνδαλα του είδους στην πρόσφατη ιστορία" όπου χάκερς παίρνουν στα χέρια τους τόσο πολύ και τόσο "ζουμερό" υλικό.

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι μια από τα θύματα και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια, προειδοποιώντας για μηνύσεις ενάντια σε όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση.

"Πρόκειται για μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Οι αρχές είναι ενήμερες και ο οποισδήποτε αναδημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες θα διωχθεί", δηλώνει κάθετα και κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος της 24χρονης σταρ η οποία, κατά τα άλλα, λέγεται ότι έχει έρθει "ύποπτα κοντά" με τον Κρις Μάρτιν (Chris Martin), τον πρώην σύζυγο της Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltroow). Μάλιστα, φήμες θέλουν την Τζένιφερ να ακολουθεί "ιδιωτικά" τους Coldplay στην επικείμενη περιοδεία τους -ή έστω σε μέρος αυτής- για να βρεθεί κοντά στον καλό της.